Ász Nász produkció "Te csak mondj igent, a többit mi elintézzük!"

Részletek
Galéria
Technikai háttér

Zimányi Norbert

Zimányi Norbert

Telefon: 06-20-388-6348
E-mail: asznasz@gmail.com
vagy: zimanyi.norbert@invitel.hu

      

Újdonság!

Az ÁszNász Produkció 2015-ös fejlesztése egy Full HD-s GoPro kamerával, stabilizátor rendszerrel felszerelt Dji Phantom 2 quadcopter (drón). Az alábbi videóban megtekinthetitek azt, hogyan is lehet hasznosítani egy ilyen eszközt az esküvőkön.

3 az 1-ben szolgáltatásunk megrendelése esetén tudjuk használni a drónt, alkalmazása DÍJTALAN!

Esküvő quadcopterrel

Az esküvői filmetek és klippetek tökéletesebbé tételének érdekében egy speciális kameramozgató rendszert használok. Alkalmazásával olyan hatást lehet elérni a felvételeken, mintha a levegőben úszna a kamera. A speciális kameramozgató rendszer alkalmazásáért nem számítok felárat, az alapárban szerepel.

Kamera stabilizátorral készített klipp

Részletek

Általában a kikérőtől a hajnali étkezésig (kb. 2-3-ig) dolgozom. Az események alakulásának függvényében - amennyiben szükséges - ezen időpontnál tovább is maradok, mindezt természetesen felár nélkül!

A legfontosabb jeleneteket 2 kamerával rögzítem. Miért fontos ez? Mert így nem maradnak ki a filmből azok a részek, amelyeket egy kamerával lehetetlen megörökíteni. Példaként tekintsétek meg a Nagy találkozást, mikor a vőlegény először látja a menyasszonyt. Az arckifejezés mindent elárul. Ezen megismételhetetlen pillanat megörökítéséhez a másodkamera a vőlegényre fókuszál, egy kamerával felvenni nem lehet. A szertartások is 2 kamerával kerülnek rögzítésre.

Nagy találkozás

Az esküvő napján 5-8 órányi anyagot veszek fel (az események mennyiségétől függően), melyből egy több, mint 3 órás filmet készítek. (Igény szerint lehet hosszabb is.) A kész esküvői filmet 3db Dvd-n, megvágva, effektezve, aláfestő zenékkel, névre szóló menürendszerrel (választható jelenetek) és borítóval kapjátok kézhez. Mindezt 3 példányban adom át Nektek.  Az elkészült filmeteket, és a nyers, vágatlan anyagot is átadom FullHd-ban, amennyiben adtok  egy winchestert.

Azt, hogy milyen zenék csendüljenek fel a Dvd-n, a fiatal párra szoktam bízni. Ha nincs ötletetek, tekintsétek meg a 15 legtrendibb esküvői aláfestő zenét. Ha ezt követően sem tudtok dönteni keressetek bátran! 

Trendi esküvői aláfestő zenék

Részt szoktam venni a fotózáson, ahol felvételeket rögzítek Rólatok. Ebből az anyagból készítek egy zenés klippet.

Fotózás

Esküvőtöket követő héten egy 2-3 perces rövid összeállítást küldök (Trailer) Nektek. Ezt megoszthatjátok azokkal, akik osztoznak örömötökben. 

Az utómunkálat kb. 7-9 hétig tart.


A fent leírtakból láthatjátok, nem "csomagokat" kínálok, az eddig felsoroltakat egy csomagban megkapjátok! Kivételt jelentenek: a vendégeknek levetített "slideshow", „legszebb jelenetek” és a "készülődés". Ezek a szolgáltatások opcionálisan választhatók, külön megállapodás tárgyát képezik.

Ha elnyerte tetszéseteket a referenciám, keressetek fel telefonon, vagy e-mailen. Megtudhatjátok, hogy szabad-e az időpont, majd egy személyes találkozás alkalmával megbeszéljük, hogy melyek a lerögzített időpontok és helyszínek (pl: szertartások, vacsora időpontja, helyszíne). Ezen a találkozón kívánságaitok, ötleteitek, elképzeléseitek, és javaslataim alapján közösen elkészítjük a Nagy nap forgatókönyvét, valamint átadok egy már elkészített esküvői filmet. Ezen megtekinthetitek az általam képviselt minőséget, és ötleteket is meríthettek belőle.

Várom megtisztelő felkéréseteket!