Ász Nász produkció "Te csak mondj igent, a többit mi elintézzük!"

Részletek
Galéria
Technikai háttér

Táborszki András

Tábroszki András

Telefon: 06-30-463-52-60
E-mail: asznasz@gmail.com
vagy: taborszki.a@gmail.com

Már kisgyermek koromtól vonzódtam a fotózás iránt, amely vonzódás mindmáig megmaradt. Kezdetben autodidakta módon tanultam a szakmát, 1995-től fotózom „szabadúszóként”. Az akkor még analóg technikáról a 2000-es évek elejétől tértem át a digitális technikára.

Természetesen én magam is mindent lencsevégre kapok, de az esküvői fotográfia a fő irányvonal az életemben. A készülődéstől a menyecsketáncig, igény esetén a lakodalom végéig fotózom a nagy nap eseményeit, így mesélve el a képek segítségével a felejthetetlen momentumokat és érzéseket.

A kész esküvői fotókat a képek számától függően, általában 2-3 db nyomtatott felületű DVD lemezen, minden DVD-lejátszó illetőleg számítógép (laptop) által kezelhető formátumban adom át, névre szóló borítóval ellátva. Mindezt 3 példányban kapjátok kézhez. Szolgáltatásom része, hogy mindezeken felül további 1 (általában 3-4 DVD lemezt tartalmazó) garnitúra nagy felbontású, labormunkákra előkészített képfájlokat tartalmazó képanyagot is átnyújtok Nektek. Az elkészült esküvői fotókat külső merevlemezen archiválom, így akár évek múltán is lesz lehetőségetek az utánrendelésre.

Számomra nagyon fontos, hogy a közvetlen kapcsolatot alakítsak ki a jegyes párral, hiszen minél bensőségesebb viszony alakul ki közöttünk, annál meghittebb és hitelesebb pillanatokat tudok megörökíteni.

Az Ász Nász Produkció csapatához 2013-ban csatlakoztam és mondhatom – mert hiszem – hogy rengeteg örömteli pillanatot örökítettünk és fogunk is még megörökíteni mind a jegyes pár, mind a vendégsereg, mind pedig a magunk megelégedésére.

Szabadidőm nagy részét a családommal töltöm és ha van időnk túrázni járunk. Ilyenkor szeretem megörökíteni a körülöttem lévő tájat, embereket, eseményeket.

Bár sok dologról írhatnék még, de úgy gondolom: a képeknek kell beszélniük helyettem!

A képeim bizonyítják, hogy én már sokat kattintottam, most kattintsatok Ti is!