Ász Nász produkció "Te csak mondj igent, a többit mi elintézzük!"

Részletek
Galéria
Technikai háttér

Táborszki András

Tábroszki András

Telefon: 06-30-463-52-60
E-mail: asznasz@gmail.com
vagy: taborszki.a@gmail.com

Már kisgyermek koromtól vonzódtam a fotózás iránt, amely vonzódás mindmáig megmaradt. Kezdetben autodidakta módon tanultam a szakmát, 1995-től fotózom „szabadúszóként”. Az akkor még analóg technikáról a 2000-es évek elejétől tértem át a digitális technikára.

Természetesen én magam is mindent lencsevégre kapok, de az esküvői fotográfia a fő irányvonal az életemben. A készülődéstől a menyecsketáncig, igény esetén a lakodalom végéig fotózom a nagy nap eseményeit, így mesélve el a képek segítségével a felejthetetlen momentumokat és érzéseket.

A kész esküvői fotókat egyedi, fadobozos pendrive-on adom át, amely tartalmazza a nagy felbontású, labormunkákra előkészített képfájlokat tartalmazó képanyagot is. Az elkészült esküvői fotókat külső merevlemezen archiválom, így akár évek múltán is lesz lehetőségetek az utánrendelésre.

Egyedi pendrive

Számomra nagyon fontos, hogy a közvetlen kapcsolatot alakítsak ki a jegyes párral, hiszen minél bensőségesebb viszony alakul ki közöttünk, annál meghittebb és hitelesebb pillanatokat tudok megörökíteni.

Az Ász Nász Produkció csapatához 2013-ban csatlakoztam és mondhatom – mert hiszem – hogy rengeteg örömteli pillanatot örökítettünk és fogunk is még megörökíteni mind a jegyes pár, mind a vendégsereg, mind pedig a magunk megelégedésére.

Szabadidőm nagy részét a családommal töltöm és ha van időnk túrázni járunk. Ilyenkor szeretem megörökíteni a körülöttem lévő tájat, embereket, eseményeket.

Bár sok dologról írhatnék még, de úgy gondolom: a képeknek kell beszélniük helyettem!

A képeim bizonyítják, hogy én már sokat kattintottam, most kattintsatok Ti is!